Εκτύπωση |  Κλείσε αυτό το παράθυρο

Lollipop

Διεύθυνση
Δελφών 199, Θεσσαλονίκη, Ντεπω, 54655
Τηλέφωνο
2310 410777
E-mail

Ανοιχτά: 17:30 - 22:30

Σε έναν χώρο 500τ.μ. χωράει όλη η χαρά και η διασκέδαση των παιδιών, η οποία συνυπάρχει με την ξεκούραση και την χαλάρωση των γονέων-συνοδών. Το "Lollipop" εδώ και έξι χρόνια φροντίζει να απολαμβάνουν τα παιδιά με ασφάλεια και ξεγνοιασιά το παιχνίδι τους.

Εδώ μπορείτε να διοργανώσετε το θεματικό σας party, αλλά και διάφορες εκδηλώσεις και βαπτίσεις, στο χώρο του παιδότοπου ή όπου εσείς επιθυμείτε. Τα παιδικά πάρτυ και η διοργάνωσή τους αποτελούν την ειδικότητά μας. Από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του παιδότοπου Lollipop στη Θεσσαλονίκη, προσφέρουμε χαρά και διασκέδαση για την ημέρα γενεθλίων των μικρών μας φίλων. Ταυτόχρονα, απομακρύνουμε κάθε αγχωτική ιδέα από το μυαλό του γονέα, διότι αναλαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα, ζητώντας μόνο διευκρινίσεις και σημαντικές πληροφορίες για να ανταποκριθούμε πλήρως στις ανάγκες τους. Ο παιδότοπός μας διακοσμείται σύμφωνα με τις υποδείξεις σας και σε αυτό μας το έργο βοηθούν οι εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε και μας παρέχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό, ο οποίος συνίσταται σε μπαλόνια και δωράκια για τους μικρούς καλεσμένους. Τα παιδικά πάρτυ δεν θα ήταν διασκεδαστικά χωρίς μουσική, γι’ αυτό και παρέχουμε dj που αναλαμβάνει το μουσικό πρόγραμμα.

Παράλληλα φροντίζουμε για το μενού, καθώς συνεργαζόμαστε με ζαχαροπλαστείο και catering που μας εφοδιάζουν με εδέσματα και τούρτες γενεθλίων. Οι παροχές μας χαρακτηρίζονται από ποιότητα και επαγγελματισμό κι αυτό αποδεικνύεται από την προτίμηση των παιδιών και των γονέων που μας επισκέπτονται συχνά και επιλέγουν τον χώρο μας για την οργάνωση εορτών και εκδηλώσεων.

Τέλος, διατηρούμε χαμηλό κοστολόγιο για τις υπηρεσίες που προσφέρονται και το διαμορφώνουμε από κοινού με τους γονείς ανάλογα με τις παροχές που επιθυμούν για το πάρτυ του παιδιού τους.

Εκτύπωση |  Κλείσε αυτό το παράθυρο